^

Mosaic Hotel

7.9 10 9

Reviews


Zeer goed: 4 van 5 "wat een fijne plek!!"

Zeer goed: 5 van 5 "Luxe hotel, schone kamers, vriendelijk personeel."

Zeer goed: 4 van 5 "Uitstekend design-hotel."
Van Heeckeren Hotel

9

3 augustus 2020
Jong stel

Super mooie kamer, heerlijke douch en een goed bed. Bij het ontbijt was er veel keus en de service was top.

Anke (Buitenpost, Nederland)
10

5 juli 2020
Ouder stel

Fijn hotel, moderne gezellige kamer, met heerlijke douches(2) goed bed en terras! Het ontbijt is uitgebreid, super! Buiten het ontbijt om een uitstekende koffieservice , de medewerkers zijn erg aardig en professioneel. Dit hotel is een aanrader!

Bm (Winsum, Nederland)
9

29 juni 2020
Ouder stel

Zeer vriendelijk personeel, werkelijk prachtige kamer met fantastische douches om over het ontbijt nog maar te zwijgen. Eerlijke fijne producten en te kust en te keur. Een aanrader voor een ieder

Johan (Drachten, Nederland)
10

3 maart 2018
Reist alleen

Ik had een heerlijk verblijf op Ameland en in hotel van Heeckeren. De kamer was zo mooi, ruim, stijlvol en huiselijk dat ik dacht dat ik helemaal niet naar buiten zou komen, maar daar was het weer (zon én sneeuw) te prachtig voor ;) De plek op het eiland is fantastisch, met zowel het Noordzeestrand als de Waddendijk op loopafstand. Het team bij van Heeckeren is ontzettend vriendelijk en laat je je helemaal thuis voelen. Het ontbijt is overvloedig en heerlijk en de ontbijtruimte en lounge zijn sfeervol en gezellig ingericht. Ik kom graag nog eens terug!

Marieke (Den Haag, Nederland)
9

25 september 2017
Familie

"Hotel van Heeckeren is een modern gebouw, bescheiden gelegen in het charmante plaatsje Nes. Het gebouw zelf wordt brandschoon gehouden in alle gangen en trappen; de ogenschijnlijk sombere wandkleuren worden heel goed in balans gehouden door de lichtere kleuren van de kamerdeuren en de originele schijnbaar "handgeschreven" witte kamernummers en verdere verwijzingen; de vloerbedekkingen zien er onberispelijk uit in de gangen & trappen. Ook de kamers en de doorzichtig gehouden lounge ogen aller prettigst. Humoristisch is de "kofferpoort" in de ontvangsthal. Een vondst is het zelfbedienings-apparaat voor allerlei koffiesoorten en thee. Mooi is 't dat de hotelkamers ook van een balkon zijn voorzien.Bedden, Glazen douchecel, TV zijn meer dan bevredigend. Het terras is ruim en gezellig, en is de toerist beschermd door een afdak tegen minder gunstige weersomstandigheden. Alles ademt een weloverwogen lichtheid uit Het eten, en vooral de vriendelijke en efficiënte bediening bevielen ons uitstekend. Ook worden de mensen vrijgelaten,en accuraat geholpen waar nodig. De lichtverzorging op de gangen en trappen, en pasjes voor de deur werken heel functioneel. De kwaliteit en verscheidenheid van het ontbijt is onberispelijk. Een tip: Een traplift zou wenselijk zijn voor hotelgasten, die sl;echt ter been zijn, maar verder:....is het rapportcijfer 9 wat mij(ons) betreft.... welverdiend;met dank voor alles deze twee dagen.

Kees (Amsterdam, Nederland)
9

1 februari 2017
Jong stel

Heerlijk weekend gehad in een romantische kamer! Heerlijk ontbijtbuffet en een prachtige kamer met dubbele douche en heerlijk bubbelbad! Geweldig personeel dat er alles aan doet om je een prettig verblijf te geven!!

Karin (Haren, Nederland)
8

16 januari 2016
Ouder stel

geweldige kamer,prima ontbijt,vriendelijk personeel

Ria Roet-Smit (Westbeemster, Nederland)
10

22 december 2015
Jong stel

Fantastisch! Kamers, service, eten.

Femke (Diemen, Nederland)
8

7 november 2015

Gezellig en comfortabel hotel

John (Amsterdam, Nederland)

Plaats een review