^

Kunstmaand Arrangement

Kunstmaand Ameland!

In november is Ameland the place to be voor kunstenaars en kunstliefhebbers. Op meer dan 40 verschillende locaties verspreid over het hele eiland, stellen 100 verschillende kunstenaars hun kunstwerken ten toon. 
Van Heeckeren Hotel (midden in het centrum van Nes!) heeft tijdens de Kunstmaand een aantrekkelijk arrangement samengesteld, want hoe lekker is het om na een lange dag kunstkijken te ontspannen in luxe en design?

Boek nu het Kunstmaand Ameland Arrangement voor maar € 75,- per persoon, verblijf twee nachten op een 'Mooie Kamer' en geniet twee ochtenden van het meest uitgebreide ontbijtbuffet van Ameland!

Boek snel en zorg dat je één van de eersten bent! Want zolang wij nog luxere kamers beschikbaar hebben (misschien wel een Suite!) krijgen jullie een gratis upgrade! Bel onze receptie (0519-546500) om te kijken of jullie upgrade nog beschikbaar is!

En verder...
 
Voel je bij ons lekker thuis want er is altijd (gratis) verse bonenkoffie en thee in onze all-day lounge en op jullie kamer en natuurlijk is de WiFi gratis...

Als gast van Van Heeckeren Hotel bieden wij jullie naast bovenstaande nog een tal van extra's aan. Geniet van jullie diner bij proeflokaal Rixt, van ons krijgen jullie een gratis voorproeverij uit de kaart!

Na het diner naborrelen bij onze hotelbar Van Heeckeren Grandcafé. Ga lekker hangen op de loungebanken en proef Amelands eigen likeur Nobeltje, ook deze krijgen jullie van ons... De terrashaardjes staan aan, de infraroodlampen zorgen voor een aangename sfeer en wanneer het dan toch iets te koud wordt, hebben wij een fleecedekentje voor jullie... Jullie hoeven voorlopig nog niet naar huis...

Terug in het Van Heeckeren Hotel wacht luxe en design op jullie... Geniet van de dubbele regendouche, het luxe pillowtop bed, Rituals doucheproducten, een Jura Espressomachine en ga nog maar even door...
 
'Mitsen & maren...'
 
- Dit arrangement is alleen geldig in de maand november
- De prijs is exclusief toeristenbelasting & handlingfee (€ 3,55 p.p.p.n.)
- De prijs is op basis van een kamerbezetting van twee personen.
- Toeslag voor vrijdag- en zaterdagnacht van € 15,- p.p.p.n.
- Voor elke extra nacht (3 nachten of langer) wordt de normale arrangementsprijs & voorwaarden doorbelast)

 

75

Meer arrangementen

MTB Ameland 2019

MTB Ameland 2019

De inschrijving voor de 10e editie van MTB Ameland op 9 & 10 maart 2019 is geopend. Uiteraard hebben wij ook weer een geweldig arrangement voor jullie! Boek nu dit arrangement voor maar 75,- p.p.p.n.!

LEES VERDER