^

Arrangementen

Hieronder vind je onze arrangementen. Wanneer je vragen hebt kun je altijd contact met ons opnemen via email, telefoon of via het aanvraagformulier.

 

 

Kunstmaand Arrangement

Kunstmaand Arrangement

Kunstmaand Ameland! Boek nu het Kunstmaand Ameland Arrangement voor maar € 75,- per persoon, verblijf twee nachten op een 'Mooie Kamer' inclusief twee ochtenden van het meest uitgebreide ontbijtbuffet van Ameland!

LEES VERDER
MTB Ameland 2019

MTB Ameland 2019

De inschrijving voor de 10e editie van MTB Ameland op 9 & 10 maart 2019 is geopend. Uiteraard hebben wij ook weer een geweldig arrangement voor jullie! Boek nu dit arrangement voor maar 75,- p.p.p.n.!

LEES VERDER
Adventurerun 2018

Adventurerun 2018

Dè hardloopwedstrijd van Ameland samen met luxe en design? Kom hardlopend naar het Van Heeckeren Hotel en boek ons Adventurerun arrangement! 3 dagen (dus 2 nachten) inclusief ontbijt en boerenkoolbuffet voor slechts €149,- p.p.

LEES VERDER
Cross Duathlon 2019

Cross Duathlon 2019

Op zaterdag 26 januari wordt de 3e editie van de Cross Duathlon Ameland georganiseerd. Speciaal voor jullie sporters hebben weer een fantastisch arrangement samengesteld, want wat is er nou fijner dan na een sportieve prestatie te genieten van luxe en design?

LEES VERDER