^

Eten & Drinken

Geniet van een heerlijke lunch op een terras, ga uitgebreid tafelen in een knus restaurant of droom weg bij de mooiste zonsondergang van Nederland aan het strand met een glas wijn. Ameland is genieten. Ontdek de leukste restaurants van Ameland.

Grandcafé Van Heeckeren

Grandcafé Van Heeckeren

Het hele jaar door 'the place to be' op Ameland.

Het geheel verwarmde terras is de perfecte plaats voor gezelligheid, romantiek, vrienden, muziek, eten en drinken. Of je nu geniet van je eerste kop koffie of je laatste glas wijn van Ameland, het is werkelijk iedere dag van het jaar mogelijk.

Bezoek website
Rixt

Rixt

Grote ronde tafels, een open keuken en gedroogde hammen: Rixt is STOER! Op onze kaart vind je verschillende carpaccio's, hammen, skewers, burgers en nog vele andere heerlijke gerechten. Vooral voor de echte vleesliefhebbers heeft Proeflokaal Rixt een uitdagende kaart. En alles is perfect om te delen.

Bezoek website
Beachclub The Sunset

Beachclub The Sunset

Ontdek de mooiste zonsondergang van Nederland op het mooiste strand van Ameland.

Beachclub The Sunset is een must-see voor iedereen die van het goede (strand)leven houdt. Terwijl jullie met de voetjes in het zand zitten serveren wij de lekkerste lunch en fingerfoods. Of kom dineren bij zonsondergang of juist genieten van cocktails en live muziek wanneer de zon volop schijnt.

 

 

Bezoek website