^

Eten & Drinken

Geniet van een heerlijke lunch op een terras, ga uitgebreid tafelen in een knus restaurant of droom weg bij de mooiste zonsondergang van Nederland aan het strand met een glas wijn. Ameland is genieten. Ontdek de leukste restaurants van Ameland.

Grandcafé Van Heeckeren

Grandcafé Van Heeckeren

'The place to be' op Ameland.

Het geheel verwarmde terras is de perfecte plaats voor gezelligheid, romantiek, vrienden, muziek, eten en drinken. Of je nu geniet van je eerste kop koffie of je laatste glas wijn op Ameland; alles is mogelijk.

In de winterperiode is het Grandcafé geopend van vrijdag tot en met zondag.

Bezoek website
Proeflokaal Rixt

Proeflokaal Rixt

Onder de toren in het bruisende centrum van Nes vind je Proeflokaal Rixt. Totale beleving is waar het hier om draait. Ontdek en deel nieuwe smaken. Geniet samen van onze “signature dish”: Rixt’s vleesplank, gecombineerd met één van onze geweldige topwijnen. Al onze creaties worden met dagverse ingrediënten ‘a la minute’ bereid in de open keuken.

Rixt’s stoere houten vloer en de haard dragen bij aan een warme en intieme ambiance, aan de totale beleving. Geniet buiten op het terras of zelfs op het topdeck-terras onder de toren van een heerlijke lunch of diner.

Bezoek website
Beachclub The Sunset

Beachclub The Sunset

Ontdek de mooiste zonsondergang van Nederland op het mooiste strand van Ameland.

Beachclub The Sunset is een must-see voor iedereen die van het goede (strand)leven houdt. In de zomer serveren wij de lekkerste lunch en fingerfoods, terwijl jullie met je voeten in het zand zitten. Of kom dineren bij zonsondergang of juist genieten van cocktails en live muziek wanneer de zon volop schijnt.

Bezoek website