^

Adventurerun 2017

Hardlopend naar Van Heeckeren Hotel!
3 dagen (2 nachten) incl. ontbijt en boerenkoolbuffet voor slechts 149,- p.p.

Ameland hebben jullie al ontdekt, dus daar hoeven wij niet veel meer over te vertellen. Het enige wat wij maar hoeven te doen is jullie verrassen met een fantastische aanbieding. En daarom speciaal voor jullie:

  • Twee overnachtingen in een 'Fantastische kamer' in Van Heeckeren Hotel (dus gratis een upgrade naar een Fantastische kamer!).
  • Beide ochtenden het meest uitgebreide ontbijt van Ameland. Vol vers fruit, smoothie, verse jus en heerlijke broodjes, kazen en vleeswaren!
  • Op zaterdagavond mogen jullie aanschuiven bij ons boerenkoolbuffet.
  • Een dinerbon voor Proeflokaal Rixt ter waarde van € 10,- (ideaal voor de vrijdagavond!).
  • Voel je lekker thuis want er is altijd (gratis) verse bonenkoffie en thee in de lounge of op jullie kamer en natuurlijk is de wifi gratis...
  • Een gratis Nobeltje proeven bij Van Heeckeren Grandcafé.
  • Na het ontbijt nog even samen douchen in de dubbele regendouche want jullie hoeven toch pas om 12.00 uur uit te checken...

En dit alles voor slechts 149,- p.p.*
* Mochten jullie nu geen zin hebben in boerenkool op zaterdag, laat het ons dan gerust weten. Jullie boeken dit arrangement dan voor 139,- p.p. en we kunnen eventueel alvast een reservering maken in Proeflokaal Rixt of Van Heeckeren Grandcafé.

Maar het wordt nog mooier...
Boek snel, zorg dat je één van de eersten bent, want zolang wij nog suites beschikbaar hebben kunnen jullie deze voor maar 10,- p.p.p.n. extra boeken….!
Lekker samen in de mooie grote jacuzzi in onze romantische suite of misschien wel samen stomen in de eucalyptus stoomcabine in onze Wellness suite...

Uiteraard gaan wij, zoals je van ons gewend bent, alle andere zaken als fietsen, bagagevervoer vanaf de boot, parkeren, eiland tripjes, een flesje wijn op je kamer, lunch, diner of een lovebag op je kamer voor jullie regelen...

 Slechts een paar kleine 'mitsen en maren':
- De actie is op basis van een minimale kamerbezetting van twee personen per kamer
- Je kunt dit arrangement alleen boeken met als aankomstdatum 15 december 2017.
- Naast de toeristenbelasting & handling fee (€ 3,- p.p.p.n.) zijn er verder GEEN bijkomende kosten. Wij rekenen GEEN BOEKINGSKOSTEN.

149 p.p. Reserveer nu

Meer arrangementen

MTB Ameland

MTB Ameland

De inschrijving voor de 9e editie van MTB Ameland op 10 & 11 maart 2018 is geopend. Uiteraard hebben wij ook weer een geweldig arrangement voor jullie! Boek nu dit arrangement voor maar 65,- p.p.p.n.!

LEES VERDER
Bruidsarrangement

Bruidsarrangement

Gaan jullie trouwen? Alvast van harte gefeliciteerd! De meest bijzondere dag van je leven moet natuurlijk afgesloten worden in een bijzonder hotel. Van Heeckeren Hotel verwelkomt je dan ook graag om er de huwelijksnacht door te brengen. In luxe ontspannen en nagenieten… De liefde vieren!

LEES VERDER