^

Arrangementen

Hieronder vind je onze arrangementen. Wanneer je vragen hebt kun je altijd contact met ons opnemen via email, telefoon of via het aanvraagformulier.

 

 

Nazomer special: Lazy Sunday….

Nazomer special: Lazy Sunday….

Nazomeren op Ameland, nazomeren bij Van Heeckeren Hotel! Boek nu ons Lazy Sunday arrangement en verblijf in een van onze 54 luxe designkamers inclusief ontbijt, een VIP reservering op het terras van The Sunset tijdens de Sunday Session en een Nobeltje bij Van Heeckeren Grandcafé voor maar €30,- per persoon!

LEES VERDER
Slik & Zand

Slik & Zand

De inschrijving voor het wandelevenement Tussen Slik & Zand is geopend! Boek nu het Slik & Zand arrangement @ Van Heeckeren Hotel voor maar €130,- p.p.

LEES VERDER
Kunstmaand Arrangement

Kunstmaand Arrangement

Verblijf tijdens de November Kunstmaand voor slechts € 59,- p.p. in Van Heeckeren Hotel. Inclusief het meest uitgebreide ontbijt van Ameland.

LEES VERDER
Adventurerun 2017

Adventurerun 2017

Dè hardloopwedstrijd van Ameland samen met luxe en design? Kom hardlopend naar het Van Heeckeren Hotel en boek ons Adventurerun arrangement! 3 dagen (dus 2 nachten) inclusief ontbijt en boerenkoolbuffet voor slechts €149,- p.p.

LEES VERDER
Bruidsarrangement

Bruidsarrangement

Gaan jullie trouwen? Alvast van harte gefeliciteerd! De meest bijzondere dag van je leven moet natuurlijk afgesloten worden in een bijzonder hotel. Van Heeckeren Hotel verwelkomt je dan ook graag om er de huwelijksnacht door te brengen. In luxe ontspannen en nagenieten… De liefde vieren!

LEES VERDER